Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza

Bu haber kez okundu.

Instagram kullanıcılarını dinledi eski özelliğine dönüyor

Kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dikkate aldıklarını belirten sosyal medya platformu, akışta tekrar yeni gönderilerin üstte olmasını sağlayacaklarını duyurdu. Bu değişiklikle beraber akışın daha taze olması ve ilgilendiğiniz anları kaçırmamanızın sağlanacağı ifade ediliyor. Şirketin tamamen eski kronolojik akışa dönmediğinin altını çizelim. Öte yandan, 2 yıldır kullanıcıların oldukça şikayet ettiği yeni algoritma ile kıyaslandığında az da olsa geri adım atıldığı görülüyor. Artık neyi görmek isteyebileceğinizi Instagram belirlemeyecek. Akışın bir anda yenilenmesi sebebiyle çoğu zaman bir arkadaşınıza göstermek istediklerinizi de kaçırabiliyordunuz. Test aşamasına başlanılan Yeni Gönderiler tuşu ile akışın ne zaman yenileceğini siz belirleyeceksiniz. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.