Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Bitlis ve Kızıltepe Belediyelerine operasyon

Emniyet Müdürlükleri Mardin ve Bitlis Belediyelerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 

Sabah erken saatlerde belediye binasına gelen polis ekipleri çevrede önlem aldıktan sonra binaya girerek aramaya başladı. Bölgede daha önce düzenlenen operasyonlarda Demokratik Bölgeler Partili (DBP) diğer belediyelerde de operasyon düzenlenmişti. Operasyon kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın evinde de arama yapılabileceği öne sürüldü. Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Bitlis'te düzenlenen terör operasyonunda DBP'li Belediye Başkanı Hüseyin Olan ile Belediye Meclis Üyesi Nevin Daşdemir Dağkıran gözaltına alındı.Polis ekiplerinin belediye binasında arama yaptıkları öğrenildi. Bitlis Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan gözaltına alındı.

MARDİN KIZILTEPE BELEDİYESİ'NE DE OPERASYON

Mardin'in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Ekiplerin belediyede arama çalışmaları sürüyor. Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde Kızıltepe İlçe Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Kızıltepe ilçe merkezinde gelen özel harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen çok sayıda Terörle Mücadele ekipleri belediye binasına girdi. Kızıltepe belediyesinde aramalar sürüyor. Daha önce kanun hükmünde kararname ile önce Dargeçit, Nusaybin, Derik ve Mazıdağı belediyelerine kayyum atanmıştı. Daha sonra da Mardin Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe olan Artuklu belediyesine de kayyum atanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.