Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Eylemci kadın polis tarafından gözaltına alındı

Taksim Tarlabaşı Bulvarı üzerinde 1 Mayıs nedeniyle güvenlik önlemi alan polislerin yanına yaklaşan bir kadın elindeki "Das Kapital" adlı kitabı göstererek ilginç bir eylem yapmak istedi. Halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunu olduğunu söyleyen ve mesleğini yapamadığını belirten eylemci kadın, elindeki kitabı polislere gösterdi. "Das Katipal" diye bağıran eylemci kadın, bir süre eylem yaptı. Eylemci kadın polislere "Das Kapital okuyun, bu Das Kapital" diye bağırdı.Daha sonra elindeki kitabın bazı sayfalarını yere atan eylemci kadın, daha sonra Tarlabaşı Bulvarı'ndan Taksim Meydanı'na doğru yürümek istedi. Polis bir süre eylemci kadını takip etti. Polis daha sonra kadını gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.