Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Gökova Körfezi'nin rengi kızıl oldu

Gökova'nın rengi çok şaşırttı. Muğla ve Ula'da günlük yaşamı olumsuz etkileyen yağışların ardından güneş yeniden yüzünü gösterdi.Sıcak havayı fırsat bilerek güneşlenmek için Akyaka ve Akçapınar Plajı'na gidenler, yağmur suyu kanallarından akan çamurlu su nedeniyle denizin yüzeyini kaplayan kızıl renkteki çamur tabakasıyla karşılaştı.Bazı vatandaşlar ve turistler, körfezde oluşan kızıl tabakayı görüntüledi. Bazıları da Akçapınar Sahili'nde oluşan çamurlu suda balık tutmaya çalıştı. Akyaka'ya tatil için gelen bazı turistler ise teknelerle körfezde gezintiye çıkarak fotoğraf makineleriyle, oluşan kızıllığı görüntüledi. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, yağışların etkisini sürdüreceği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.