Öne Çıkanlar elon musk Düzgün Genç antalya haberleri Alper Baycın ibrahim kalın uefa avrupa ligi abd yaptırım kararı askeri sevkıyat derbi hakemi cemal kaşıkçı

Bu haber kez okundu.

Gölette aile faciası

Cemal Sezer ve yeğeni Muhammet Sezer boğularak hayatını kaybetti.Adapazarı'nın Çaltıcak Mahallesi'nde 7 yaşındaki yeğeniyle birlikte gölette gezinti yaparken bindikleri kayık alabora olunca balık ağlarına dolanan Cemal Sezer ve yeğeni Muhammet Sezer boğularak öldü. Yaşadıkları evin yanındaki gölette can veren amca yeğenin akrabaları da olay yerinde sinir krizi geçirdi.Adapazarı Çaltıcak Mahallesi'nde bulunan Taşkısığı Göleti'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Cemal Sezer kardeşinin torunu olan 7 yaşındaki Muhammet Sezer ile birlikte gölette gezintiye çıktı. Amca-yeğenin gezdiği tekne gölet içinde bir anda alabora olunca 7 yaşındaki Muhammet Sezer gölete düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.