Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

O lisesinin armasından Atatürk'ü ve Türk bayrağını kaldırdılar

1985 yılında Almanya’dan dönen işçilerin çocuklarını Türk eğitim sistemine uyumlamak için kurulan özel durumlu Kartal Anadolu Lisesi’nin mezun ve öğrencileri, eski armalarını geri istiyor.

MUHARREM İNCE’DEN DESTEK

Okulun eski mezunlarından birinin başlattığı imza kampanyası; mezun, öğrenci ve öğretmenlerden büyük destek gördü. Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran arma değişikliğine CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce de tepki gösterdi.

MEZUNLAR DERNEĞİ, OKUL KÜLTÜRÜNÜ KORUMAK İSTİYOR

Okulun eski öğrencilerinden birinin başlattığı imza kampanyası büyük destek gördü. Ayrıca Kartal Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (KALMED) de mezun ve öğrencilere yaptığı açık çağrı ile herkesi bu olaya tepki göstermeye çağırdı. Mezunlar Derneği, okul kültürünü korumak istediğini belirterek "1985’ten beri yüzlerce öğrenci Atatürk ve Türk bayraklı armayı göğsünde gururla taşımaktadır. Hiç kimseye haber verilmeden gizlice yapılan bu değişikliğin acilen sona erdirilmesini, eski armaya geri dönülmesini istiyoruz" açıklaması yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.