Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

TSK'dan PKK'ya yönelik Tunceli'de hava destekli operasyon

Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesine bağlı Yoğunçam köyü kırsalında, operasyon yürüten güvenlik güçleri, bir grup terörist tespit etti. Güvenlik güçleri ile teröristler arasında kısa süreli çatışma yaşanırken çatışmanın ardından, teröristler ormanlık alana kaçtı. Operasyonun devam ettiği bölgeye takviye birlikler sevk edilirken, teröristlerin kaçış güzergahları da kobra helikopterler tarafından yoğun ateş altına alındı. Tunceli’nin Ovacık çevresinde görüntülenen terör örgütü üyeleri, dağlık alanlara kaçınca hemen hava destekli operasyonlar başlatıldı. Teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon hala devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.