Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Londra: 'Vatanımızı Böldürtmeyeceğiz' diye kaykırdı

LONDRA/ DOĞAN KEMANCI-TGB - İngiltere tarafından da desteklenen protesto gösterisi şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 'Türk Kürt kardeştir, Amerika kalleştir', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganlarının eşliğinde her yaştan Londralı Türklerin katılımıyla gerçekleştirilen gösteride İşçi Partisi İngiltere Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Ateş, toplanma nedenlerinin sıradan bir tepki için değil, varlık-yokluk meselesinden olduğunu, Cumhuriyetin düşman güçler tarafından yıkıldığını ve yeniden kurulacağını, şimdiyse Türkiye'nin bölünmeye çalışıldığını ve bunu engellemek için meydanlara inildiğini belirtti. Ateş sözlerine şöyle devam etti: 'vatanımızı bölmeye çalışıyorlar. Onlara bu toprakların sahipsiz olmadığını ve bu topraklarda Mustafa Kemal'lerin yenilmeyeceğini tekrar göstereceğiz. Çözüm bütün milli kuvvetlerin birliğindedir. Birleşe birleşe kazanacağız. Kazanmak için fedaileşmek ve fedailerin örgütü İşçi Partisi'nde birleşmek gerekiyor.'  Andımızın toplu bir şekilde okunmasından sonra gösteri sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.