Öne Çıkanlar koronavirüs maç hangi kanalda maç ne zaman Kovid-19 Boris Johnson maç saat kaçta chp haberleri acun ılıcalı kemal kılıçdaroğlu chp

Bu haber kez okundu.

Hadise'den şaşırtan aşk itirafı

'O Ses Türkiye'ye yarışmacı olarak katılan Yusuf Osman Oğuz, Selami Şahin'e ait olan "Ben Sevdalı Sen Belalı" şarkısını seslendirdi. Şarkının sonunda Hadise çok etkilendiğini belirterek bu şarkıyı kendisine ilk kez eski sevgilisinin dinlettiğini ve o günleri hatırladığını itiraf etti. Bunun üzerine diğer jüri üyelerinin ve Acun Ilıcalı'nın ısrarları üzereni aslında çok konuşmak istemeyen Hadise bu şarkının kendisinde anısı olduğunu, o dönejm aşık olduğu bu kişinin kendisini bu şarkıyla tanıştırdığını söyledi. Hadise, Türkiye'ye geldiği dönemde Sinan Akçıl'la büyük bir aşk yaşamıştı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.