Öne Çıkanlar maç ne zaman koronavirüs maç hangi kanalda İngilterede Kovid-19 londra turk Boris Johnson maç saat kaçta chp haberleri acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Kayahan'ın hayranlarına son vedası böyle oldu

Kayahan, Nilüfer ile 14 Şubat'ta yaptığı konserde "Benden size hakkım helal, siz de hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal edin, hayal ettiğiniz sürece yaşarsınız" sözleriyle dinleyenlere duygusal anlar yaşatmıştı. Küçük hücreli akciğer kanseri sebebiyle bir süredir tedavi gören sanatçı Kayahan, bu sabah Acıbadem Maslak Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kayahan'ın cenazesinin yarın hastaneden alınacağı belirtildi. 66 yaşındaki sanatçı Kayahan'ın tedavi gördüğü hastanede gazetecilere sözlü açıklamada bulunan bir hastane yetkilisi, sanatçının cenazesinin yarın alınacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.