Öne Çıkanlar koronavirüs maç hangi kanalda maç ne zaman İngilterede Kovid-19 londra turk Boris Johnson maç saat kaçta chp haberleri acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Miss Globe Internatıonal 2012 KKTC'de yapılacak

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-14 Ekim Pazar günü Kıbrıs’ta finali gerçekleştirilecek olan Miss Globe Internatıonal 2012 Organizasyonu’nun 89 ülke güzeli, final kampı öncesinde ilk kez 29 Eylül Cumartesi günü, saat 13:00’te Forum İstanbul’da buluştu. Güzeller alışveriş yapıp, gönüllerince eğlenerek kamp öncesi enerji depoladı. 

Venezüela’dan Rusya’ya, İsveç’ten Avustralya’ya, Kanada’dan Çin’e... Tam 89 ülkenin tescilli güzeli Ekim ayındaki Miss Globe Internatıonal 2012 finaline hazırlanacakları kamp öncesinde ilk kez 29 Eylül Cumartesi günü Forum İstanbul’da biraraya geldi. Tescilli güzeller gönüllerince alışveriş yapacak ve doyasıya eğlenecek. 

Güzeller, Miss Globe Internatıonal 2012 organizasyonu kapsamında gerçekleştirilecek alışveriş ve eğlence günü kapsamında Forum İstanbul’daki Turkuazoo Akvaryum, Jurassic Land ve Mini Golf Parkurunu ziyaret etti. Aynı zamanda yarışmadan önce tüm eksiklerini tamamlamak için alışveriş imkanı buldular. Güzeller, ilk kez biraraya gelecekleri o gün, hem eğlenip, hem de alışveriş yaparken kaynaşma imkanı da bulmuş oldular


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.