Öne Çıkanlar koronavirüs maç hangi kanalda maç ne zaman İngilterede Kovid-19 londra turk Boris Johnson maç saat kaçta chp haberleri acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu oy kullandı, ardından açıklama yaptı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran genel seçimleri için Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte oyunu kullandı.Basın mensuplarına açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Eşitsiz şartlarda bir seçim süreci yaşadık. Bu süreçte bizi en çok üzen Diyarbakır'da HDP mitingine yönelik bombalı saldırı oldu" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Öncelikle ülkemiz için hayırlı olsun. İstikrarın ülkemiz için büyük faydaları olacak. Sandıklara katılımın güçlü olduğu bilgisini alıyoruz. Ben milletimize teşekkür ediyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadan bu işin atlatılması demokrasimizi için önemli olacak. Tüm sandık görevlileri arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sonuçları İstanbul'da takip edeceğim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.