Öne Çıkanlar londra cemal kaşıkçı Galatasaray Meydanı Alper Baycın ingiltere kral V Henry Geleceğin Ressamları Suna Hurman Avrupanın en yaşanabilir şehirler TTFF Discnow Cyprus

Bu haber kez okundu.

Bu hafta havalar nasıl olacak, havalar ısınacak mı

Pazartesi gününden itibaren yurdun iç ve doğu kesiminde başlayacak kar yağışı, salı gününden itibaren yurdun büyük bölümünde etkili olacak. İstanbul'da perşembe gününe kadar kar yağışı bekleniyor. İstanbul'da sıcaklık gece 0, gündüz 3-4 dereceye kadar düşecek.Önümüzdeki hafta bölgelerdeki hava durumu şöyle olacak:15 Şubat Pazar: İç Anadolu Bölgesi kar yağışlı, Trakya, Marmara ile Güneydoğu yağmurlu, diğer bölgeler parçalı bulutlu olacak.16 Şubat Pazartesi: Güney Ege kıyıları açık, diğer bölgeler yağışlı geçecek. Yağışlar, Doğu ve İç Anadolu'da kar, diğer bölgelerde yağmur şeklinde olacak.17-18-18 Şubat Salı-Çarşamba-Perşembe: Ege ve Akdeniz çok bulutlu, Güneydoğu Anadoluyağmurlu geçecek. Diğer tüm bölgeler kar yağışlı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.