Öne Çıkanlar koronavirüs maç hangi kanalda maç ne zaman Kovid-19 Boris Johnson maç saat kaçta chp haberleri acun ılıcalı kemal kılıçdaroğlu chp

Bu haber kez okundu.

Gözaltına alınan polisler serbest bırakıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından operasyon sonrası hakkında gözaltı kararı çıkartılıp akşam saatlerinde adliyeye getirilen 4 polisten 2'si serbest bırakılırken 2'si tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edildi. Ankara Emniyeti'nde işlemleri biten 5 emniyet mensubu dün Ankara Adliyesi'ne getirilmişti. Bugün de işlemleri biten 8 emniyet mensubu sabah saatlerinde adliyeye getirildi. Akşam saatlerinde de adliyeye getirilen 4 emniyet mensubunun savcılık ifadesi tamamlandı. Savcılık ifadesinin ardından Hasan Ali Okan ile Lokman Kırcılı tutuklanma istemi ile mahkemeye mahkemeye sevk edilirken, Saadettin Akgüç ve Mehmet Erdil serbest bırakıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.