Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Instagram'da yarışan ünlülerin şampiyonu belli oldu

Magazin dünyasının ünlüleri sosyal medyanın tüm mecralarında takipçi sayılarıyla kıyasıya yarışıyor.Ekranların ve sahnelerin ünlü isimleri şimdi de Twitter’dan sonra en çok kullanılan sosyal paylaşım mecrası Instagram’da yarışıyor.

ŞAMPİYON BURCU

Twitter’dan sonra en popüler sosyal medya araçlarından biri olan Instagram’ı da aktif kullanan birçok ünlü isim, binlerce takipçisiyle övünüyor. Yapılan araştırmalardan çıkan sonuç ise çok ilginç.

Twitter fenomeni olan Cem Yılmaz, Demet Akalın, Kıvanç Tatlıtuğ,Onur Akay,Barbaros Şansal gibi çok sayıda ünlü isim ise attıkları tweetlerle sürekli haber olurken , Instagram’da pasif kalıyor. Instagram’ın ünlüler arasındaki şampiyonu ise sunucu Burcu Esmersoy olurken; ünlü sunucuyu Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau takip ediyor. Üçüncü sırada ise oyuncu Hazal Kaya var.    

İşte Instagram'ın Top 10'u

 

Burcu Esmersoy:    174 bin 588

 

Yolanthe Cabau:    125 bin 780

 

Hazal Kaya:    118 bin 395

 

Meryem Uzerli:    111 bin 915

 

Gülben Ergen:      110 bin 263

 

Hülya Avşar:    104 bin 867

 

Ece Erken:    92 bin 362

 

Özge Özpirinçci:    90 bin 055 

 

Cansu Dere:    89 bin 994

 

Bade İşcil:    87 bin 469

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.