Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Katil zanlısı Suphi Altındöken'in annesi konuştu

Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan Show Ana Haber'e oğluyla ilgili gerçekleri açıkladı. Anne Naciye Tan, "Oğlumun böyle bir şey yapacağını asla düşünmedim. Ben onu böyle büyütmedim. Kimse hırsız, katil doğmaz herkes melek doğar. Benim çocuğumun sağlığı bozuk. Babasıyla beraber büyüdü, o yüzden böyle. Benden etkilenmedi babasından etkilendi. Bir insan o ya, benim oğlumun bir insanın canını almaya hakkı yok" dedi.

Anne Naciye Tan şöyle konuştu:

Bir hafta önce oğlumla doğum günümde görüştüm. Benim oğlum normaldi. İşine gücüne ailesine bakıyordu. Ailesine nasıl daha iyi bakarım diye onunla mücadele ediyordu. Hiçbir çocuk katil,hırsız, terörist doğmaz. Herkes melek doğar. Onu bu hale getiren bir sürü etken var.Ben onların acılarına ne kadar katkı olabilirim ki. Ne diyebilirim. Beni yanlarına götürün dedim. Annesinin babasının elini ayağını öperim. Ben anayım. Benimde kızım var. Kızımın başına bir şey gelsin ister miyim? Asla dilemem.Ben çocuğumu koruyamadım. Babasının şiddet eğilimi vardı. Biz kaç yıldır ayrıyız. Ben çocuklarımızın onun yanında büyüsün istemedim. Ben kocamdan çok şiddet gördüm ama anneme babama söyleyemedim. Babası kemerle,kesici aletle beni dövdü.Bunları kimseye söyleyemedim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.