Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza

Bu haber kez okundu.

ABD'de liseye kanlı saldırı, 17 kişi hayatını kaybetti
Broward Şerifi Scott Israel, olayda en az 17 kişinin hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Israel, saldırının aynı okulun eski öğrencilerinden 18 yaşındaki Nikolaus Cruz tarafından gerçekleştirildiğini bildirdi. Amerikan medyasına konuşan bazı polis yetkilileri ise saldırganın kampüs dışında olaysız bir şekilde gözaltına alındığını duyurdu.Yerel saatle öğleden sonra yaşanan saldırının ardından yerel polisin olaya hemen müdahale ettiği, olay sonrası lisenin kapatıldığı ve tüm öğrencilerin tahliye edildiği aktarıldı.Hastaneye kaldırılan yaralıların durumuyla ilgili bilgi verilmedi. Amerikan Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) başlattığı soruşturma ise sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.