Öne Çıkanlar Simge Londra TTFF Veteranlar 35 ve 45 yaş gurubunda heyacan dorukta ttff 45 ttff 25 Keir Starmer orta ve küçük ölçekli işletmelere Londra kuaför londra berber İbrahim Pertek I Anatolia

Bu haber kez okundu.

Almanya'da PKK yandaşlarına polis müdahale etti, 2 polis yaralandı

Almanya'nın Köln kentinde, PKK yandaşları Deutz Tren Garı civarında gösteri düzenledi. Cumartesi günü saat 15.00 sularında toplanmaya başlayan grubun çevreye patlayıcı maddeler atması üzerine polis müdahale etti. Müdahale sırasında yüzleri maskeli grup, polise taş ve şişe fırlattı. Bu sırada bir kadın polis memuru yaralandı. Cop ve biber gazı kullanan polisler grubu çembere aldı. Daha sonra tek tek üst araması ve kimlik tespiti yapan polisler, bazı göstericilerin numaralı fotoğraflarını çektiler. Polisin geç saatlere kadar süren uygulaması sırasında bir göstericinin yumrukladığı kadın polis yaralandı. Polis sözcüsü olaylar sırasında çekilen video kayıtlarını incelediklerini; polise şişe ve taş göstericileri tespit etmeye çalıştıklarını ifade etti. Akşam saatlerinde ise, Köln polisi yazılı bir açıklama yaparak 8 kişinin gözaltına alındığını ve 30 gösterici hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.