Öne Çıkanlar londra kktc Fulham Hailey Baldwin ingiltere Gülsin Onay Piyano Festivali Londrada konser Philip Arditti İngilterenin kültürel zenginliğini İNGİLİZ KRALLAR

Bu haber kez okundu.

Fil başlı köpek görenleri şok etti

Arjantin'de bir çiftçinin sahip olduğu köpek, doğumda 11 yavru dünyaya getirdi. Dünyaya gözlerini açan yavrulardan bir tanesi ise, çiftçiyi şoke etti.NTV'de yer alan habere göre gövde köpek yavrusuna, kafası ise bir file benziyordu. Köpeğin "fil başlı" yavru doğurduğu haberinin kulaktan kulağa yayılması sonrası çiftçinin evinde izdiham yaşandı. "Yarı köpek, yarı fil" şeklinde doğan köpek yavrusunun sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.Köpek yavrusunun iki haftadan fazla yaşayamayacağı iddia edildi Arjantinli yetkililer, "yarı köpek, yarı fil" şeklinde bir yavrunun dünyaya gelmesini bölgede tarım arazilerinde haşareye karşı kullanılan ilaçlara bağlıyor.Arjantin'de yerel ve ulusal basında haber olan köpek yavrusu, kısa sürede sosyal medyada da konuşulmaya başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.