Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Günlerdir Londra'da aranıyorlardı İstanbul'da bulundular

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşyan ve günlerdir kayıp olan Maria Jimena Rico Montero ve Mısırlı sevgilisi Haza İsmail günlerdir her yerde aranıyordu. İsmail'in Dubai'de yaşayan babası genç kız annen ölüm döşeğinde deyince çift Dubai'ye gitmeye karar verdi. Ancak İsmail'in babası 'annen hasta' diyerek kıza yalan söylemişti. Gerçeği öğrendiklerinde Dubai'den Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e uçan ikili İsmail'in babasının takibinden kurtulamadı. Baba Gürcistan'dan tekrar Londra'ya uçmayı bekleeyen kızların pasaportunu çaldı. 

Pasaportları çalınan genç kızlar havalimanında 10 saati aşkın bekledi ardından yönünü Türkiye'ye çevirdi. Tiflis'ten İstanbul'a giden bir otobüse kaçak yollarla binen çift Türkiye'ye ulaştı. İstanbul'da bir otele yerleşen ikilinin kaçak olduğu anlaşıldı ve gözaltına alındı. 

Polis tarafından geri gönderme merkezinde tutulan çiftin sınırdışı edilmesi bekleniyor.

İspanyol kökenli Maria Jimena Rico Montero, Pazartesi günü Sabah saatlerinden bu yana ailesi veya arkadaşlarıyla irtibat kurmamıştı. Ailesi genç kız ve sevgilisi için kayıp ihbarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.