Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Hayata veda eden efsanevi lider Castro son kez böyle görüntülendi

Küba televizyonu Küba devriminin lideri Fidel Castro'nun 90 yaşında hayatını kaybettiğini açıkladı. Sağlık sorunları nedeniyle kamuoyuna nadir fotoğraf veren Küba'nın efsanevi lideri Fidel Castro'nun son fotoğrafı, geçtiğimiz ağustos ayında yayınlanmıştı. Resmi Küba gazetesinin yazılı baskısı ve internet sitesinde yayımlanan fotoğrafta, Fidel Castro, Havana'da bulunan Ekvador'un solcu Devlet Başkanı Rafael Correa ile birlikte görülmüştü. Haberde, Correa ve Castro'nun, birkaç saat boyunca Latin Amerika'daki ve dünyadaki gelişmeleri değerlendirdiği kaydedilmişti. 90 yaşındaki Castro'nun, Correa ile ayakta konuşması ve bu kez eşofman yerine beyaz bir gömlek giymesi dikkat çekmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.