Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Londra'dan İstanbul'a 89 gün süren bisiklet yolculuğu

Doğal yaşama destek için Londra'dan İstanbul'a pedal çevirdi İngiliz blog yazarı Lauren Pears, WWF'e para toplamak için Londra'dan İstanbul'a 89 gün süren bisiklet yolculuğu yaptı. İngiliz blog yazarı Lauren Pears, Dünya Doğayı Koruma Vakfı'na (WWF) destek olmak için bisiklet ile Londra'dan İstanbul'a geldi.Yolculuğuna sosyal medya hesabında 22 Mayıs'ta yazdığı, "Gün bugündür! WWF'ye para toplamak için Londra'dan İstanbul'a bisiklet yolculuğuna çıkıyorum. Gergin ve hazırlıksızım ama yine de heyecanlıyım." mesajıyla başlayan Lauren Pears, internet üzerinden 893.72 sterlin topladı. Londra'dan İstanbul'a 4 bin 500 kilometre pedal çeviren Pears'ın yolculuğu 89 gün sürdü. Pears, doğal yaşama destek amaçlı yaptığı yolculuğun sonunda sosyal medya hesabından, "Londra'dan İstanbul'a bisikletle gelmek mi? Tamamlandı dostum. 89 gün, 4 bin 500 kilometre. Önce evimi bisikletle terk ettim ve bir hedefim vardı; İstanbul'a ulaşmak. Olağanüstüydü ama başardım." mesajını paylaştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.