Öne Çıkanlar ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru

Bu haber kez okundu.

Okmeydanı'nda DHKP-C operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa'da yaşayan ailesinin yanından kaçtığı ve DHKP-C tarafından zorla tutulduğu iddia edilen 14 yaşındaki F.S.A'nın kurtarılması için operasyon düzenledi. Terörle mücadele ekipleri, özel harekât, çevik kuvvet ve itfaiye desteğiyle daha önce de defalarca operasyon düzenlenen üç katlı bir binaya operasyon yaptı.

Piyalepaşa Caddesi'nde kapısı güçlendirilmiş binanın ikinci ve üçüncü katına itfaiye merdivenleri ile tırmanan özel harekât polisleri, camlardaki parmaklıkları hidrolik makaslarla keserek binaya girdi.Polis ekipleri binada bulunan aralarında kadınların da olduğu 9 şüpheliyi gözaltına alırken, zorla tutulduğu öne sürülen F.S.A. operasyonun yapıldığı caddede bekleyen annesi A.A'ya teslim edildi. Annesine sarılan ve elini öpen F.S.A. ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürülürken, gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilmeleri için hastaneye götürüldü.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.