Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Rusya'dan Ukrayna'da suçlama

Rusya'dan Ukrayna'ya suçlama.Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre da, Ukrayna'da ordu birlikleri ile ayrılıkçılar arasındaki bölgede Ukrayna ordusuna ait 22 kilometre menzile sahip D-30 havan topu görüldüğü belirtildi.Açıklamada, bu durumun Minsk anlaşmasında yer alan ağır silahların çatışma bölgesinden çıkarılması maddesine aykırı olduğu işaret edildi.Ukraynalı yetkililerin ağır silahların tamamen geri çekildiği yönündeki açıklamaları hatırlatılan açıklamada, "Rusya, Ukrayna tarafını bir kez daha uluslararası kamuoyunu yanıltmamaya ve Minsk anlaşmasının sorumluluklarını yerine getirmeye çağırıyor" ifadesi kullanıldı.
Minsk anlaşması, 12 Şubat'ta Rusya, Ukrayna, Almanya ve Fransa liderlerinin görüşmeleri sonunda imzalandı. Anlaşma, ateşkes ve ağır silahların çatışma bölgesinden çekilmesini de içeren Ukrayna krizinin çözümüne yönelik tedbirleri yer alıyor..
AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.