Öne Çıkanlar ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Avukat Fidan Osoy londra Varis ülseri University of London Goldsmiths Brunel University London

Bu haber kez okundu.

Tuğçe Albayrak davasında neler yaşandı

“Ona bir tokat attım, yere düştü. Böyle olmasını istemezdim, öleceğini bilemezdim. Çok üzgünüm” diyen Sanel M. mahkeme salonunda zaman zaman ağladı.
60 TANIK DİNLENECEK
Mahkemeye üzerinde kızlarının resmi bulunan tişört giyerek gelen Tuğçe’nin babası Ali Albayrak ile annesi Sultan Albayrak’ın Sanel M.’yi dinlerken birbirlerine destek olmaya çalıştıkları görüldü.Tuğçe Albayrak’ın ağabeyi Doğuş Albayrak (25), kardeşinin ölümünün tüm aileyi derinden sarstığını belirterek, “Anne ve babamın durumu kötü. Erkek kardeşim meslek eğitimini iptal etti, ben de üniversiteye ara verdim” dedi. Davada bilirkişi ve adli tıp uzmanları da dahil yaklaşık 60 tanık dinlenecek. Alman gazeteleri ise “yılın en büyük davası” olarak niteledikleri davanın haziran ayında sonuçlanabileceğini yazdı.

13 GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERMİŞTİ
Tuğçe Albayrak, arkadaşlarıyla yemek yediği restoranın tuvaletinde 15 Kasım 2014’te Sırp kökenli gençlerin taciz ettiği iki Alman kıza yardım ederken Sanel M.’nin darbeleriyle yere düşerek beyin kanaması geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede 13 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti.Anne Sultan Albayrak mahkemeye üzerinde öldürülen kızının fotoğrafı olan tişörtle geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.