Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

27 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı

Milli Piyango İdaresi'nin 27 Kasım tarihli Süper Loto çekilişinde 6 rakamın tamamını doğru tahmin eden bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu.  Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango'nun 27 Kasım tarihli çekilişinde talihli rakamlar, 01, 24, 33, 35, 43 ve 50 olarak açıklandı. Süper Loto'da 6 rakamın tamamını doğru tahmin eden bir kişi 1 Milyon 200 bin 486 liralık büyük ikramiyenin sahibi oldu. 27 Kasım tarihli Süper Loto çekilişinde 5 bilen 63 kişi 5 bin 929 lira ikramiye kazanırken, 4 bilen 4 bin 165 kişi 97 lira ikramiye kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.