Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

'Öldürülebilirim' diyen ünlü manken ölü bulundu

Son dönemde ülke içerisindeki çocuk ticaretine ve pedofiliye savaş açan ve birçok şebeke ve suç örgütünü ifşa etmeye çalışan 41 yaşındaki Jaitt’in cansız bedeni Buenos Aires’teki bir evin içindeki yatakta bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, otopsi sonrasında genç kadının üzerinde uyuşturucu madde bulunduğu açıklandı.

Yetkililer, Jaitt’in çoklu organ iflası dolayısıyla öldüğünü açıkladı. Yapılan açıklamada alkol ve uyuşturucunun aynı anda kullanılması sonrasında ölümün gerçekleştiği belirtilirken, polis genç kadının arkadaşı Raul Duarte ile bir partiye gitme hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi. Fakat genç kadının kardeşi, Jaitt’in bir süredir uyuşturucu almadığını söyledi. Kardeşi hakkında, “Doktor, Natacha’nın ilaçlarıyla birlikte uyuşturucu almasının ölümcül olduğunu söylemişti. O zamandan beri uyuşturucu kullanmıyor” dedi.

Jaitt’in yakın arkadaşlarına, “Pedofil çetesini çökertmek için polisle temastayım. Birçok siyasetçinin de aralarında olduğu bir çeteyi ifşa ediyorum. Son zamanlarda ölüm tehditleri alıyorum, öldürülebilirim. Güvenliğimden endişe ediyorum” dediği öğrenildi.

Jaitt’in sosyal medya üzerinden geçen yıl bir mesaj yazdığını aktaran Arjantin basını genç kadının, “UYARI: Ben intihar etmeyeceğim, uyuşturucu alıp kendimi küvette boğmayacağım ya da kendimi vurmayacağım. Eğer bu olursa bilin ki ben intihar etmedim. Bu Tweet’i saklayın” dediğini okuyucularına hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.