Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Bölge ekonomisine destek olacak İngilizlere lezzet dağıtacak

Avrupa Gazetesi/AVA Abdullah ÖZKAN/Londra Gazan Restaurant Meze Bar 19 Temmuz Cuma günü High Street Ponders End’te hizmet vermeye başladı. Zengin menüsü ile müşterilerini karşılayan restaurant ilk gün yoğun ilgi gördü. Gazan Restaurant Meze Bar’ı Londra’da açmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden restaurant sahibi Yusuf Dayı; “Ben bu işi küçük yaşlardan beri yapmama rağmen bugün çok heyecanlıyım. Türkiye’de de bu mesleği yaptık. İstanbul’da, Şişli’de, Etiler’de restaurantlarımız vardı. Bu geleneği Londra’da devam ettirmek hoş bir duygu” dedi.

Damak tadı, Hijyen, Güleryüz

Londra’da 15 senedir yaşadığını söyleyen Yusuf dayı sözlerini şu şekilde sürdürüyor: “Gazan Restaurant’ın 3 temel hedefi vardır. Bunlar; Damak tadı, hijyen ve güleryüzdür. Bizi tercih eden müşterilerimiz şüphesiz bunları burada bulacaktır. Aşçımızdan garsonumuza burada en iyi hizmeti vermek için çalışacağız ve bizleri tercih edenleri pişman etmeyeceğiz.”

100 kişilik kapasite

Balık, meze, tavuk, et ve tavuk iskender ile sulu yemek çeşitleriyle müşterilerinin karşısına çıktıklarını belirten Yusuf dayı; “Mekânımız 100 kişi kapasiteli. Organizasyon ve davetlerde müşterilerimize hizmet verebiliriz. Tüm Londralılar mutfağımızı bir kez denemelerini tavsiye ediyorum. Pişman olmayacaklarının garantisini veriyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.