Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılması durumunda Ankara Anlaşması nasıl etkilenecek

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılması durumunda, Ankara Anlasmasi etkilenecek mi? Bu güne kadar birçok zorlu dosyayı müvekkilerinin lehine sonuçlandıran Kılıç & Kılıç Avukatlık Bürosu Aile Hukuku ve Göçmenlik hukuku alanlarında hizmet veriyor.  Avukat Taçgül Kılıç Ankara Anlaşmasıyla ilgili şunları söyledi: 

Taçgül Kılıç'ın AÇIKLAMASI: 

"Bana bugün sıkça sorulan soru, Ankara Anlaşması etkilenecek mi? Bu sorunun cevabI maalesef EVET. Panik yapmamak gerekir çünkü bu etkiyi bir iki yıl daha göremiyeceğiz. Öncellikle İngiltere'nin AB'den ayrılma isteği İngiltere parlementosunda geçecek, bu aylar sürebilir. Ayrıca İngiltere avrupa birliğiyle 2 yıllık yeni bir müzakereye girecek. Bu müzakerede Ankara Anlaşması durumuda daha fazla netlik kazanacak. Şu an mevcut Ankara Anlaşması'nda bulunan vatandaşlarımızın başvurusu etkilenmeyecek. Teknik olarak halen yeni başvurularda yapılabilir. Ankara Anlaşması nasıl bir etki görecek bunu ilerleyen zamanlarda hep birlikte görecegiz. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler beni ofisimden 0208 888 8341 ve cep telefonumdan 07852117730 ulasabilirler. Saygılar."

AVUKAT TAÇGÜL KILIÇ 

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılması durumunda, Ankara Anlasmasi etkilenecek mi? Bu güne kadar birçok zorlu dosyayı müvekkilerinin lehine sonuçlandıran Kılıç & Kılıç Avukatlık Bürosu Aile Hukuku ve Göçmenlik hukuku alanlarında hizmeti de veriyor.  

Firmasının adresi: 307 West Green Road, N15 3PA, London. 

TEL: 020 8888 8341 veya 07746723615.

Email: [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.