Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Başbakan açıkladı Erbil'e uçuş yasağı kalktı

Başbakan Yıldırım, bir gazetecinin, “Sincar operasyonu planlanıyor mu?” ve “Kuzey Irak'a uçuş yasağı” ile ilgili soruları üzerine yanıt verdi:“Bir şekilde tasvip etmediğimiz, dünyanın da tepkisini çeken Kuzey Irak referandumundan sonra hava sahasını kapatmıştık. Irak Merkezi hükümeti hava sahasını açtı. Biz de Aynı doğrultuda hava sahamızı bugün itibariyle açıyoruz. Türkiye'den Erbil'e uçuşlar gerçekleştirilebilecek. Süleymaniye'ye herhangi bir uçuş gerçekleşmeyecek. Süleymaniye bunun dışında kalacak. Süleymaniye hariç Erbil'e bugün itibariyle uçuşlar açılmış oluyor. Bugün itibariyle akşama doğru açılmış olur.
Türkiye terör tehdidi karşısında herhangi bir zaman ve yerle sınırlı olmaksızın mücadelesini sürdürüyor. Bundan sonra da tehdit nerede belirgin hale gelirse bu noktalara da gerekli operasyonu yapma hakkımız saklıdır. Uluslararası hukuktan ve ülkemizin milli güvenlik kaygılarından kaynaklanan bu hakkımızı her zaman kullanmaktan imtina etmeyiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.