Öne Çıkanlar Hatice türkiye Londrada Kadınların Hackneyde Schnitzel Forever İngiltere vize Festival konser şöleni londra Aerro ingiltere Türkiye Büyükelçisi Kuzey Kıbrıs Tük Cumhuriyeti

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de Covid-19 ikinci Dalgası, Hükümet Kısıtlamaları ve Kıbrıs Türk Toplumu Derneği çalışmaları

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-İngiltere'de Covid-19’un birinci dalgasında verdiği hizmetlerden dolayı diğer servis verenlerden üstünlük sağladığını öne süren  Kıbrıs Türk Toplumu Derneği üst düzey yöneticisi Erim Metto, Avrupa Ajansı'na konuştu. TCCA CEO’su Erim Metto şunları söyledi: 

Metto: "Covid-19 2. Dalgası ve Hükümet Kısıtlaması nedeni ile hiç kimsenin yalnız bırakılmamasını sağlamak için Kıbrıs Türk Toplumu Derneği (TCCA) bu dönemde izole edilmiş, savunmasız ve bakım ihtiyacı olanları desteklemek için sayısız yenilikçi çalışmalar yapmıştır. Covid-19’in birinci dalgasında TCCA verdiği hizmetlerden dolayı diğer servis verenlerden üstünlük sağlamıştır."


"5 Kasım 2020 itibariyle gelen hükümet kısıtlamalarının devreye girmesi ile birlikte, bir deneyimli kuruluşun adım atması ve ihtiyacı olanları yalnız bırakılmamasını sağlamak için ve desteklemesi çok önemli olmaktadır. Birinci Çovid-19 dalgasında TCCA Kıbrıs Evi’nin kullandığı restoran alanını yeni ‘Covid Destek’ hizmetlerini vermek için kullanmıştır. Bu dönemde TCCA’in verdiği hizmetler bunları içermektedir: Arkadaşlık Etme ve Destek Olma Servisi, Yeni Covid-19’a özel Türkçe ve İngilizce internet sitesi oluşturmak, İlçelere yiyecek dağıtımları, Danışmanlık hizmeti, Eczane servisleri; teslimat, Televizyonda topluma dayalı bilgilerin yeniden tanıtımı, Mikro işletmelere düzenli destek, Whatsapp üzerinden günlük özetlemeler, Günlük besin paketleri, Ortaklıkların daha da geliştirilmesi, Önümüzdeki iki hafta içinde başlatılacak hizmetlere eklemeler. TCCA’in verdiği hizmetler özellikle Enfield, Haringey, Hackney, İslington ve Southwark ilçelerinde olmak üzere tüm Londra genelinde verilecektir. TCCA bir topluluk olarak bu son derece zor zamanlarda toplumun ihtiyaçlarına en iyi şekilde nasıl karşılaya bileceğini anlamak ve özetlemek için Türk Acil Durum üyeleriyle sanal bir toplantı yapacaktır." 

Teşekkür 


TCCA CEO’su Erim Metto: “Bu verilen servisin en önemli kısmı yaşlılarımız, izole ve ihtiyaç duyanların pandemi bitene kadar burda olacağımızı belirtmektir. Ayrıca, yaratılan çeşitli roller için özel görevliler alabilmemizi sağlayan, finans sağlayanlarıda ve ortaklarımızı da takdir etmek önemlidir. Özellikle, Edible London, ÇATI, Chaotic Angels, Cyprus İslamic Association, Euro Genç ve Dr Fazıl Küçük Türk Okuluna teşekkürlerimizi iletirim”. 


TCCA Covid-19 Ekibi:


Sultan Özkurtlar                    – Çovid 19 Manager 
Bayram Çubuk                      – Vetting and Supplies Co-ordination 
Ayşe Bekir                              – Deliveries Co-ordination  
Kaz Foncett                           - Befriending Manager 
Gülay Ermiya                         - Çovid 19 Media Manager 
Gülfidan Dervish                   - Volünteer Recruitment  
Dr Mek Mehmet Yeşil           - Coünselling Co-ordination 
İhtiyaç duyan varsa lütfen 02088261080 x1 numaralı telefonu arayın veya [email protected] adresine e-posta göndererek başlık içinde covid-19 olarak işaretleyin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.