Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Londra El Sanatları Haftası, Türk Tezyin Sanatında Çiçek Desenleri Atölyeleri

Dünyanın dört bir yanından 250 farklı üretici, tasarımcı, marka ve galerinin bir araya geldiği, 4 - 10 Ekim 2021 arasında gerçekleşecek olan Londra El Sanatları Haftası'na, Londra Yunus Emre Enstitüsü de " Türk Tezyin Sanatında Çiçek Desenleri" teması ile katılıyor!  Katılımcılar, Geleneksel Türk sanatlarında çok önemli bir yere sahip olan çiçek motifleri üzerine atölye çalışmalarına katılma fırsatı bulacaklar.Enstitü bu yıl, tezhip ve ebru atölye çalışmalarını yürütmek üzere sanatçı Nagihan Seymour ve Merve Kurt ile çalışıyor.  Yüzlerce yıllık bu geleneksel desenlerin nasıl tasarlandığını öğrenmek ve deneyimlemek isteyenler için kayıtlar açıldı!  


Londra El Sanatları Haftası (LCW), mobilyadan seramiğe, ahşap oymacılıktan, geleneksel sanatlara birçok alanda birçok sanatçı ve kurumu sanatseverlerle buluşturan önemli bir kültür, sanat ve tasarım etkinliğidir. İngiltere’nin dört bir yanından ünlü sanatkârlar, stüdyolar, galeriler, mağazalar ve lüks markaların organizasyonlarıyla atölyeler ve gösteriler düzenleniyor. 
Londralılar Yunus Emre Enstitüsü organizasyonuyla bu Ekim ayında farklı gün ve saat alternatifleri ile çevrim içi olarak Tezhip ve yüz yüze olarak Ebru atölyelerine katılabilme şansına sahipler.  Bu atölyelere katılan öğrenciler sadece bir sanat eseri tasarlama ve oluşturma sürecini deneyimlemekle kalmayacak, aynı zamanda kendi evlerinde sergilemek üzere kendi şaheserlerini yaratabilecekler!


Londra'da düzenli olarak sanat kursları düzenleyen Yunus Emre Enstitüsü, geçtiğimiz son üç yılda Londra El Sanatları Haftası'nda 200'den fazla katılımcıyı ağırladı.  Londra El Sanatları Haftası’nda Yunus Emre Enstitüsünde bir atölyeye katılmak, sanatçı, sanat meraklıların ve hiçbir deneyimi olmayıp yeni bir şey denemek isteyenler için mükemmel bir fırsat!
Mevcut atölye çalışmaları hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz Londra Yunus Emre Enstitüsü web sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://yeelondon.org.uk/lcw/.

                                                      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.