Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Singapur'da tarihi zirve

BBC Türkçe’de yer alan habere göre Washington, görüşmenin Kim’in nükleer silahlanma projesini sonlandıracağı bir sürecin başlangıcı olması beklentisini taşıyor.İki lider son 18 ay içinde inişli çıkışlı bir ilişki sergiledi. Karşılıklı açıklamalarda hakaretler edildi hatta savaş tehditlerinde bulunuldu. Liderlerin ikisi de zirveden önce Singapur Başbakanı Lee Hsien’le bir araya gelecek.Kim Jong-un 21 Nisan’da, ABD Başkanı Trump ile planlanan görüşmesi nedeniyle ülkesinin füze programını askıya aldığını ve bir nükleer tesisi kapatacağını açıklamıştı.
İKİ LİDER ARASINDA 800 METRE VAR
Öte yandan tarihi zirve öncesinde de bazı detaylar dikkatlerden kaçmıyor. Kuzey Kore lideri Kim, yiyeceklerini zehirlenme riskine karşı kendi ülkesinden getirdi. Trump, zirve ile ilgili düşüncesini “Çok iyi” ifadesiyle açıkladı. İki liderin kaldığı otellerin birbiriyle mesafesi 800 metre civarında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.