Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Türkiye Atlı Okçuluk Kupası sona erdi

Türkiye Atı Okçuluk Spor Kulübü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği Atlı Okçuluk Türkiye Kupası'nın son gününde, sorcular, at üzerinde ok atarak içinde altın dolu kese bulunan küpü vurmaya çalıştı.Anadolu Harikalar Diyarı alanında yapılan yarışlarda Osmanlı kıyafeti giyen sporcular, yine Osmanlı askerlerinin kullandığı, kılıç, kırbaç, mızrak ve oklarla hedefleri vurmak için yarıştılar.At dört nala giderken yana dönerek hedefe ok atma şeklinde yapılan yarışlarda, bir sporcunun attığı ok, küpe saplandı ve yarışmayı kazandı. Yarışmayı kazanan sporcuya, ödülünü Kayseri Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Yalçın verdi. Sporcunun vurarak kazandığı ve içinde 10 adet çeyrek altın bulunduğu öğrenilen küp, Atlı Okçuluk Spor Kulübü’ne hediye edildi.Vatandaşların ilgi gösterdiği yarışlarda, Sivas ve Erzincan Atlı Cirit Spor Kulübü sporcuları, cirit gösterisi de sundular. Yarışlara, bayan sporcular da katıldı ve vatandaşlardan tam not aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.