Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Vatanım Sensin dizisinin 6.bölüm fragmanı yayında, bu hafta dizide neler yaşanacak

Perşembe akşamlarının heyecanla beklenen dizisi Vatanım Sensin'in 6. bölüm 2. fragmanı da çıktı. Hain bir saldırıya uğrayan Cevdet, bu tuzağın arkasındakileri araştırıyor. Cevdet geniş çevrelerce öldü biliniyor. Tevfik ve Cevdet'in arasında hem itibar hem de Azize savaşı devam ediyor. Azize ve Cevdet'in ailesi, Cevdet'in ölümü ile yüzleşiyor. İşte yeni bölümde izleyicileri bekleyenler: Albay Cevdet'in mangasında yer alan Teğmen Leon düzenlenen hain pusuda vurulmuştu. Ancak Leon'un akibeti belirsizdir. Yaşayıp yaşamadığı yeni bölümde merakla beklenen unsurlardan birisi oldu.

AZİZE'NİN BÜYÜK ACISI

Cevdet Albay silahların bulunduğunu kumandana anlatarak yanına bir manga alıp yola çıkmak istediğini söyledi. Cevdet Albay'ın kumandandan sakladığı gerçek, silahlar çok yakında olduğuydu. Bu bölümde Cevdet, silahları kimin kaçırdığını öğrenmeye çalışıyor. Azize ise Cevdet'in ölüm haberiyle yüzleşiyor. Lanetler okuduğu, beddualar ettiği Cevdet'in ölümü ile sarsılan Azize, hatasının farkına vardı. Mantığının değil, kalbinin sesini dinleyince acısı daha da katlanmış oldu.

VATANIM SENSİN 5. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Cevdet'in kendisini aldattığını zanneden Azize'nin bir kez daha dünyası başına yıkılır. Cevdet ise aslında silahların peşinde olduğunu açıklayamaz ve zaman kaybetmeden Eftelya'nın evinde bulduğu haritanın peşine düşer. Silahların izini yalnız sürmek zorunda olan Cevdet beklenmedik bir gelişme ile karşı karşıyadır; Vasili onu bu göreve Leon ile birlikte gönderir.Cevdet görevi için şehri terk ederken; Azize ise; konakta kaldıkları sürece Hilal'in başına iş açacağını, Yıldız'ın Leon'a meyledeceğini anlayıp, daha fazla konakta kalmak istemez ve Tevfik'ten yardım ister. Tevfik hem Cevdet'ten kurtulacağı için hem de Azize'yi geri kazanacağı için hayli keyiflidir.Vatanım Sensin 6. bölümü perşembe akşamı 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.