Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Survivor'da bu hafta gönüllüler takımından kim elendi

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı Acun Ilıcalı'nın SMS sonuçlarını açıklamasının ardından belli oldu. Survivor'da Kıbrıs finalleri öncesinde bir yarışmacı daha elendi. Survivor'da bu hafta Serkay ve Efecan eleme adayı olmuştu. SMS sonuçlarının açıklanmasının ardından Efecan büyük final hayallerine veda etti.

Survivor’da büyük finale haftalar kala bir yarışmacı daha veda etti. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımından Efecan ve Serkay eleme adayı olmuştu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim ile finale gitmeye hak kazanan Damla’nın elemeye girmediği Survivor’da iki yakın arkadaş Efecan ve Serkay eleme için mücadele etti.

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta gönüllüler takımından geldi. Survivor’da gönüllüler takımı şok üstüne şok yaşadı. Birinci dokunulmazlık kaybedilince Serkay Tütüncü ikincisinde de Efecan Dianzenza eleme adayı oldu.

SURVİVOR’DAN EFECAN MI SERKAY MI ELENDİ?

Survivor’da değişen eleme kuralları gereği artık 2 dokunulmazlık oynanıyor ve 2 aday çıkıyor. Bireysel dokunulmazlığı kazananlar isim söylemiyor ve adaylar ada konseyinde belirleniyor. Survivor’da 5 Haziran 2016 pazar gecesi oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybedince ilk eleme adayı onların takımından çıktı. Ada konseyinde tüm takım Serkay Tütüncü ismini yazdı.

Survivor’da ikinci dokunulmazlık da 6 Haziran 2016 günü oynandı. İkinci dokunulmazlığı da gönüllüler takımı 10’a 5 ile kaybetti ve otomatik olarak Efecan Dianzenza eleme adayı oldu. Survivor’da bu hafta eleme iki yakın arkadaş için yapılıyor. Serkay ve Efecan arasından biri SMS oy sıralamasına göre elendi. Gönüllüler takımının iddialı isimlerinden olan Efecan Dianzenza bu hafta elenerek Survivor’a veda etti.

SURVİVOR'DAN ELENEN İSİM ŞOK OLDU!

Yarışmacının sunucusu Acun Ilıcalı, Efecan’ın ismini açıklamasının ardından Efecan, “Açıklanacak iki sonuç da benim için üzüntü olacaktı. Muhteşem bir aile edindim burada ve benim için çok güzel oldu. Kendimi bu şekilde avutuyorum, hırslıydım ve aklım Kıbrıs’taydı. Şu an şaka gibi ya Survivor benim için bitti. Dışarıdan onlar için desteğim devam edecek…” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.