Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Ecem Uzgör, sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi

Ecem Üzgör, yarışmada derece alamadı ama son günlerde sık sık sosyal medyada çok konuşulmaya başladı. Ecem Üzgör'ün ülkemizi ' Türkiye Güzeli' unvanıyla temsil ettiğinin sanılması büyük bir tartışma başlattı.

BUGÜN ADETA YORUM YAĞDI

Kendisini çok beğenip destekleyenlerin olduğu gibi, beğenmeyenler de oldu. Hatta genç kız için çok ağır yorumlar yapıldı. Özellikle bugün sosyal medyada Ecem Üzgör'le ilgili adeta yorum yağdı.

İşin aslı çok farklı... Dünyada çok sayıda güzellik ve modellik yarışması var. Top Model of the World adından da anlaşılacağı üzere bir modellik yarışması. Güzellik ön planda değil. Ecem Üzgör da ülkemizi "Türkiye Güzeli" olarak temsil etmedi.

BEN TÜRKİYE GÜZELİ DEĞİLİM Kİ...

hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Ecem Uzgör büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek şunları söyledi:  "Yarışma 27 Ağustos'ta yapıldı, şimdi gündeme geldi. Ben de çok şaşkınım. Sorun benim Türkiye Güzeli olarak ülkemi temsil ettiğimi düşünmelerinden kaynaklandı. Bu bir güzellik değil, modellik yarışması. İnsanlar bu farkı bilmediği için bana ağır eleştirilerde bulundular.  Benim Türkiye Güzeli olmak gibi bir derdim yok. Beni güzel ya da çirkin bulurlar... Herkesin kendi fikri, saygı duyarım. Ben yapılan Almanya'da yapılan seçmeleri geçerek bu yarışmaya katıldım.  

"ACIMASIZ ELEŞTİRİLER..."

Ecem Uzgör ayrıca yazılı bir açıklama yaptı: "Ben 8 yıldır İngiltere'de yaşamaktayım. Birçok uluslararası platformda ülkemi gururla temsil ettim. Ülkemizde özellikle sosyal medya üzerinde hakkımda yazılan yorumlar ve paylaşımları şaşkınlıkla izlemekteyim. Ben Top Model of The World yarışmasında Türkiye'yi temsil ettim. Kraliçe seçildiğime dair bir beyanda asla bulunmadım. Yarışmadan sonra sosyal medya sayfamdan Top model of the World Miss Turkey yani dünyanın en iyi modelleri yarışması Türkiye temsilcisi anlamında bir paylaşımda bulundum. Ülkemizde bu paylaşımım yanlış algılandı ve Miss Turkey kraliçesi seçildiğime dair paylaşımlar yer almaya başladı. Ben sadece ülkemi temsil ettim bunu tüm samimiyetimle belirtmek istiyorum. Şahsım adına yapılan olumsuz eleştirilere saygı duyuyorum herkesin kendi görüşüdür. Olumlu tepkiler için teşekkür ederim. Tom model yarışmaları sadece güzellik yarışması ( fiziki anlamda güzellik ) anlamına gelmez. Yarışmacılar yetenekleri, eğitimleri ve hayata bakış açılarına kadar birçok kategoride değerlendirilir. İnsanların, sosyal medya üzerinde yayılan her bilgiye gerçek gözüyle bakarak acımasız eleştiriler yapmadan önce daha duyarlı olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ben ülkemi Uluslararası platformda gururla temsil etmeye devam edeceğim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.