Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Sabriye Adem olmayınca ödüle gitmeyi kabul etmedi

Survivor 2017 yarışmasında dün akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyununun ardından çok ilginç bir an yaşandı.Erkeklerde sembol oyununu kazanıp iki hafta boyunca dokunulmaz olan Furkan Kızılay, mor ada için Sema Apak, İlhan Mansız ve Sabriye Şengül'ün isimlerini söyledi. Ancak Sabriye, Adem Kılıççı yanında olmadığı için bu jesti geri çevirdi.

Adem, "Kardeşim çok teşekkür ederim. Adem olmadığı için gitmek istemiyorum" diyen Sabriye'ye, "Seni götürmesini ben söyledim. Sen git" karşılığını verdi.Furkan, ısrara rağmen kararından dönmeyen Sabriye'nin yerine diğer bir takım arkadaşı Pınar Saka'yı seçti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.