Öne Çıkanlar acun ılıcalı Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london

Bu haber kez okundu.

Kan donduran cinayette Aker'in yeğeninden çarpıcı açıklamalar
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili yürüttüğü soruşturmasını 5 ay sonra tamamladı. Savcılık kararında, olayda Aker'i azmettiren veya herhangi bir yardımda bulunulduğuna dair bir bulguya rastlanmadığı belirtildi. Tek failin Aker olması ve onun da hayatına son vermesi nedeniyle dosyaya takipsizlik kararı verildiği belirtildi.Aker'in cep telefonunda yapılan dijital incelemede, cinayetten 2 ay kadar önce internetten “siyanür nedir?, kadavra bağışı nasıl yapılır?, organ nakli hangi hastanelerde yapılıyor?, ölen insanın vücudu neden sertleşir? Ölünce vücut neden ağırlaşıyor? Silah askıları nerede satılıyor?, Korse, silah kılıfı ” gibi bazı bilgileri farklı tarihlerde aradığı tespit edildiği belirtildi.Tüm bu gelişmeler dün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında masaya yatırıldı.Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan programa telefonla bağlandı. Aker'in aradığı bilgilere açıklık getirdi'Teyzem ölümden korkan bir insandı diyen' Dora Ercan, 'Teyzem öldükten sonra toprağın altına girmek istemezdi. Beni kadavra olarak bir üniversiteye verin, benden yararlansınlar derdi. Organlarımdan yaralansınlar derdi' ifadelerini kullandı.Dora Ercan, "İkisinin öldüğü gün benim de otelde olmamın bir sebebi vardı. Teyzem onu bile düşünmüş. O gün benim görevim de cesetlere sahip çıkmakmış" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.