Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

ABD'li şarkıcı Ben E King yaşamını yitirdi

"Stand By Me" (Benimle kal) isimli şarkısıyla tüm dünyada ün kazanan Amerikalı RB şarkıcısı Ben E King 76 yaşında hayatını kaybetti."Stand By Me", "There Goes My Baby" (Bebeğim gidiyor) ve "Save the Last Dance for Me" (Son dansı bana ayır) adlı şarkılarıyla tanınan King'in doğal nedenlerle yaşamını yitirdiği bildirildi.Kariyerine 1950'lerin sonunda "The Drifters" grubuyla başlayan King'in ilk solosu Spanish Harlem, 1961 yılında hit oldu. King'in söylediği "Stand By Me" şarkısı da aynı yıl ABD'nin en çok çalınan 5 parçasından biri arasında girdi."Stand By Me"yle İngiltere'de de en çok çalınanlar listesinde ilk sırada yer alan King, 2006 yılında ölen Atlantic Records kayıt firmasının sahibi Ahmet Ertegün'le de bir süre çalışmıştı.Bu arada King, ünlü şarkısıyla aynı adı taşıyan "Stand By Me Foundation" vakfını kurarken, gençlerin eğitimiyle ilgili hayır işlerinde yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.