Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Arda Turan, Aslıhan Doğan ile görüntülendi

Sinem Kobal'la evliliğin eşiğinden dönen Arda Turan, mart ayında görüntülendiği ve aşk yaşadığı iddialarını yalanladığı Aslıhan Doğan'la önceki gün Nusr-et Steak House'ta yemek yedi.

ARKA KAPIDAN YOLLADI

Mekana arka kapıdan giren ve içeride iki saat kalan futbolcu, kapıda muhabirlerin beklediğini öğrenince, Doğan'ı, yardımcısı eşliğinde arka kapıdan başka bir otomobille yolladı. 10 dakika sonra çıkış kapısında görülen Turan, kendi aracına binerek uzaklaştı.

YAKALANINCA TEBESSÜM ETTİ

Doğan'ı 500 metre ileride beklemeye başlayan milli yıldız, otomobilini kenara park edip, yardımcısını bekledi. Beş dakika sonra diğer otomobilden inen Doğan, Turan'ın kullandığı araca bindi. Birlikte fotoğraflarının çekilmemesi için kaçış planı hazırlayan çift, kırmızı ışığa yakalanınca, görüntülenmekten kurtulamadı. Turan, durumdan rahatsız olsa da objektiflere tebessüm etmekten kendini alamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.