Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Burak Özçivit'in Fahriye Evcen'e bebek hediyesi duyanları şok ediyor

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, geçtiğimiz gün Almanya'nın yolunu tuttu. Güzel oyuncunun Düsseldorf'ta yaşayan ailesiyle hasret gideren ikilinin ziyaret sebebi bununla sınırlı değildi. 
Erkek torunları olacağı haberini eşiyle birlikte kayınvalidesi Hatime ve kayınpederi Ramazan Evcen'e veren Özçivit, daha sonra bölgede araştırmaya koyuldu. 1,5 yıllık evliliklerini bebekle taçlandıracağı için sevinçten havalara uçan Burak Özçivit, eşine hamilelik hediyesi olarak Düsseldorf'tan villa almaya karar verdi.
Takvim Gazetesi'nin haberine göre; çocuklarını Türkiye'de kucaklarına alacaklarını açıklayan Burak Özçivit, eşinin doğum sonrası ailesinden yardım alması için Düsseldorf'ta ev baktı. Fahriye Evcen'in ailesine yakın yerde 7 odalı bir villayı gözüne kestirdi. Özçivit, bahçeli villayı aldığı takdirde 3 milyon euro (18 milyon 33 milyon lira) ödeyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.