Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Çılgın Sedat oğlu için yapılan o yorumlara ateş püskürdü

Sarkıcı Çılgın Sedat,  Instagram hesabından yorumu yapan kişiye sert sözlerle cevap verirken, adalet önünde hesap soracağını söyledi.

İşte Çılgın Sedat'ın o açıklaması

Takipçisinin çirkin sözlerini bir bir ifşa eden Çılgın Sedat fotoğrafın altına şu notu düştü: Bir insan bunu yazar mı be? Vicdansız şerefini yitirmiş sen adamsan ya da kadınsan yüreğin var ise karşımda söyleyeceksin bunu ama yargı var. Ben de Sıraç'ıma şeref namus sözü seni buldurup da adalet önünde hesabını sordurmazsam adam degilim. Okuyan dostlar Allah rızası için birkaç kişisiniz aradan reklam yapma diyen sizin de Allah kitap korkunuz vicdanınız varsa vazgeçin b.k atmaktan artık evladıyla reklam yapan da var ise RABBİM sorsun ona inşallah şimdi sizlerin de vicdanına bırakıyorum bu şerefsizi bulun hepinizden Allah razı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.