Öne Çıkanlar londra kktc Fulham Hailey Baldwin ingiltere Gülsin Onay Piyano Festivali Londrada konser Philip Arditti İngilterenin kültürel zenginliğini İNGİLİZ KRALLAR

Bu haber kez okundu.

Hande Yener'in sapık korkusu ev değiştirtti

Hande Yener'in evine zorla girmeye yeltenen ve 'cinsel taciz suçlaması' ile yargılanan Recep G.'ye, 'atipik psikoz' hastalığı teşhisi kondu. Recep G., ünlü popçuya, "Karım, ebediyen benimle olacaksın" şeklinde mesajlar atmış zorla evine girmeye çalışmıştı.'Renkli Sayfalar' programına katılan Hande Yener'in yakın arkadaşı Aylin Coşkun, başarılı şarkıcının yaşadıkları nedeniyle İstanbul'da yeni bir villa aldığını açıkladı. Aylin Coşkun, kız isteme ve nişan töreninin de Hande Yener'in yeni villasında yapıldığını açıkladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.