Öne Çıkanlar ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru

Bu haber kez okundu.

Mete Dönmezer kimdir

Milyonların Şoför Dursun karakteri ile tanıdığı Mete Dönmezer dün vefat etti. Türk Sineması bir usta oyuncuyu daha kaybetti. Sanatçının vefatıyla ilgili olarak Zeliha Sunal, 'Bir süre önce felç geçiren ve son yıllarında huzurevinde olan tiyatro, sinema ve dublaj sanatçısı abimiz Mete Dönmezer'i kaybettik' yazdı.

METE DÖNMEZER KİMDİR?

1947 senesinde dünyaya gelen Mete Dönmezer aslen Ankaralıdır.  Uzun seneler Yeşilçam'a hizmet veren ve 'Kaynanalar' dizisindeki oynadığı 'Şoför Dursun' karakteriyle izleyicilerin tanıyıp sevdiği isim olan Mete Dönmezer dün yani 16 Kasım 2016 tarihinde 69 yaşında hayatını kaybetti. Oyunculuk hayatı boyunca çok sayıda film ve dizide rol aldı. Usta oyuncu 2010 yılında 2.Kiev Uluslararası Film Festivali'nde 'Kız Kardeşim' filmiyle 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülünü almıştı.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

Kiz kardesim 

Hasan Dede

2005 The Imam 

Numan

2003 A.G.A. 

2002 Yarali 

2001 Dervis 

Devlet Memuru

1999 Ikinci Bahar

1999 Bizim sokak 

Settar

1998 Hosçakal Yarin 

Çavus

1974 Kaynanalar

Şoför Dursun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.