Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Milyoner yarışmasına kahkahalarıyla damgasını vurdu

Yeditepe Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünde okuyan Derya Didem Kundakçı, yarışmaya katılma hedefi olarak '30'uma gelmeden altı kıtanın beşini gezmek istediğim için buradayım' şeklinde bir açıklamada bulundu.Heyecanlandığı zaman gülmeye başlayan Kundakçı sempatik tavırları ve gülüşleriyle program sunucusu Selçuk Yöntem'i de bol bol güldürdü. Genç kadın başarılı bir performans gösterdiği yarışmada 125 bin liralık soruyu gördü ancak çekilmek istediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.