Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Semiramis 'Avrupalı' gurbetçilerin gururu oldu

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Türkiye'de bir zamanlar, ünlü Beyaz Kelebekler'in solistliğini yapan ve yıllardır sahnelerin kraliçesi olarak ün salan Büyük Britanya ve Avrupa'nın sevilen sanatçısı Semra İletin'in kızı Semiramis gurbetçilerin gururu oldu. 

 İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Türk Toplumu'nun gururu olan Semiramis Talita Çalışan, O Ses Türkiye Yarışmasındaki performansı ile göz doldurmuştu.

Mustafa Sandal'ın vokalisti oldu

O Ses Türkiye'nin geçen haftaki bölümünde Mustafa Semiramis Emre düetinden sonra ünlü sanatçı Mustafa Sandal Semiramis'i kendi ekibinden eledi. Eledi ama sevinen Semiramis oldu. Mustafa Sandal Semiramis'i hüngür hüngür ağlattı. O Ses Türkiye'de Mustafa Sandal Semiramis'e süpriz yapıp vokali yaptı. Semiramis bundan böyle Mustafa Sandal'ın vokali olacak. 

Mustafa Sandal Semiramis'i yarışmadan eledi ama vokalisti olarak yanına aldı. Semiramis, elenen yarışmacıların en sevinçlisi oldu.

 Dünyada "The Voice" olarak bilinen "O Ses Türkiye"nin muadillerinden tek farkı, yalnızca sese odaklanması... Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine ve Blake Shelton gibi ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu The Voice'un Türkiye versiyonunda jüri üyeliğini Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Acun Ilıcalı yapıyor. Adayları arkası dönük olarak dinleyen jürinin, sesi beğendiği taktirde koltuğunu çevirip adayla yüzyüze geldiği yarışmada en önemli amaç, sesin dış görünüşün gölgesinde kalmaması.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.