Öne Çıkanlar Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir Avukat Fidan Osoy londra Varis ülseri

Bu haber kez okundu.

SEZEN AKSU KONSERİNE BİLET KAZANMA ŞANSI

Türkiye'nin en sevilen ve en başarılı sanatçılarından Sezan Aksu'nun Royal Albert Hall'daki konserine bilet kazanma şansı.

 

Sezan Aksu Londra'ya geri dönüyor. Türkiye'deki yapacağı 8 konserin İstanbul, Bodrum ve Bursa konserlerinin yurt dışı ayağı olarak nitelendirilen Sezan Aksu Londra konseri 5 Ekim günü Royal Albert Hall'da yapılacak.

 

Şu anda Dünyaca ünlü BBC Promenade konserine ev sahipliği yapan, dünyanın en mükemmel konser salonu olan Royal Albert Hall'da minik serçe 3. kez sahne alacak.

 

Kazum & Como ortak çalışması ile şanlı bir Avrupa gazetesi okuyucusuna çift kişilik ve  alt salondan bir bilet veriyoruz. Bu bileti kazanmak ve Türkiye'nin En çok sevilen sanatçısı  ile güzel bir akşam geçirme fırsatı için aşağıdaki soruyu doğru yanıtlamanız ve çekilişe katılmanız yeterli.

 

Hangi Türkiye şehri Sezan Aksu ile çok ilişkilidir.

 

A) Ankara

B) İzmir

C) Adana

 

Cevaplarınız için lütfen bize ulaşın. Telefon numaraları (saat 09.00 ile 17.00 arası ) 020 7275 7610. Yarışmaya katılabileceğiniz son tarih 13. Ağustos 2013 Salı günü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.