Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Survivor All Star'da 13 Mayıs gecesi adaya kim veda etti

TV8'in heyecan dozu yüksek yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Bir önceki konseyde Gönüllüler'den Sahra eleme adayı olmuştu. SMS sıralamasında kim birinci oldu, Sahra'nın karşısına kim çıktı, adaya kim veda etti, Survivor'dan kim elendi?Acun Ilıcalı'nın başarılı yapımıyla ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star'da 13 Mayıs akşamı (dün akşam) eleme heyecanı vardı. Peki Survivor All Star 13 Mayıs'ta kim elendi, adaya kim veda etti? işte cevabı..

HASAN KİMİ ÇIKARDI?
Survivor All Star'da 13 Mayıs akşamı büyük heyecana sahne olan konseyde Hasan SMS sıralamasında yine birinci oldu ve Hasan Sahra'nın karşısına eleme adayı olarak Nadya'yı çıkardı.

TURABİ KİMİ ÇIKARDI?
Bu hafta Survivor All Star'da bireysel dokunulmazlık sembolünü Turabi kazandığı için onun da bir aday çıkarma hakkı vardı. Turabi ise Sahra ve Nadya'nın karşısına bir diğer eleme adayı olarak Begüm'ü çıkardı.

SAHRA MI, NADYA MI BEGÜM MÜ?
Heyecan dozu yüksek olan konseyde Sahra mı, Nadya mı, Begüm mü elenecek sorusu en çok merak edilenler arasındaydı. Pek tabii ki Survivor All Star kim elendi sorusunu Google'a soranların sayısı bir hayli fazlaydı.

SURVIVOR ALL STAR'DA NADYA ELENDİ!
Gönüllüler takımından Survivor All Star'a veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Ve Survivor All Star'a veda eden isim Nadya oldu. Sahra, Begüm ve Nadya'nın eleme adayı olduğu konseyde Nadya diğer rakiplerinden daha az oy aldığı için elenen isim oldu. Pascal'dan sonra bir yabancı daha Survivor All Star'a veda etmiş oldu böylelikle. Nadya adaya veda eden isim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.