Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Survivor'da dün akşam elenen yarışmacı herkesi şok etti

Survivor 2017'de dün akşam oynanan iletişim oyununda ünlüler takımı ailelerinden gelen mektuplar için gönüllüler takımı ise arkadaşlarından gelen mesajlar için yarıştılar. Sema Apak ve Serhat Akın için oldukça önem arz eden iletişim oyununda nefes kesen anlar yer aldı. Serhat Akın ve Sema Apak'ın müthiş performansı ünlüler takımını ödülle buluşturdu. Ünlüler takımı ceza oyununun avantajıyla da ödüle giden takım oldu.

Yarışmaya kim veda etti?

Ünlüler takımından Adem, Sabriye gönüllüler takımından ise Berna ve Erdi olduğunun olduğu potada rakiplerinden daha düşük SMS oyunu alarak elenen isim Erdi oldu.

Yarışmacılar Erdi'nin ismini duyduktan sonra kısa süreli bir şok yaşadılar. Erdi adının çıkmasının ardından yaptığı açıklamada. Cahit Sıtkı Tarancı'nın 'Memleket isterim' şiirini okuyan Erdi, 'Beni buraya nasıl şampiyon olarak gönderdiklerinde eyvallah dediysem, beni burdan gönderdiklerinde de aynı şekilde eyvallah diyorum. Burada yarışmadayız, ben bu hayatta bir şeyden korkuyorsam o da kul hakkıdır. Eğer benim onlara hakkım geçmişse benden yana helal olsun. Birleşme partisine katılmayı tabiki çok isterdim. Ben olaylara realist yaklaşan bir adamım. Ama buraya kadarmış, 14 pota sonra elenmek nasip oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.